Jaana Mikkonen

CEO Jaana Mikkonen

Ratkaisukeskeinen valmentaja, hyvinvointivalmentaja, personal trainer, HOT-täydennyskoulutus, artesaani

Jaana on rautainen tapahtuma-alan ammattilainen 15 vuoden kokemuksella. Jaanalla on myös kokemusta valmennustyöstä jo 10 vuoden ajalta. Jaanaa on kehuttu tunnelman luojana, rohkeana ja inspiroivana ja toisaalta myös vakuuttavana ja rauhaa ympärilleen tuovana valmentajana, esihenkilönä ja tapahtumajärjestäjänä. Sekä pienet yksityiskohdat että isommat kokonaisuudet pysyvät Jaanan hyppysissä hyvällä energialla.

Jaana opiskelee parhaillaan ratkaisukeskeiseksi taideterapian ohjaajaksi, palautumisvalmentajaksi ja ravintoneuvojaksi ja valmistuu alkuvuodesta 2024.

Elina Saarinen

Elina Saarinen

Lähihoitaja, koulutettu hieroja, MyFascia- terapeutti, personal trainer, hyvinvointivalmentaja, ravintovalmentaja

Elinalla on 20 vuoden työkokemus ihmiskehon asiantuntijana ja hän jatkokouluttaa itseään jatkuvasti syvemmälle kehon hyvinvoinnin optimoimiseen, vaikka asiantuntemus onkin jo omaa luokkaansa.

Elinalle on tärkeää asiakkaan kohtaaminen, kokonaisvaltainen hoitaminen, lempeän ja palauttavan liikkeen ohjaaminen sekä kehon armollinen huoltaminen ylikuormituksesta palautumista kohti. Elina toteuttaa niin ryhmätreenit kuin yksilövalmennuksetkin.

Kilpailutaustaa Elinalta löytyy ampumahiihdon parista.

Tiina Ekman

Tiina Ekman

Sairaanhoitaja AMK, personal trainer, ravintovalmentaja, triathlon-valmentaja, pilates-ohjaaja

Tiinalla on vahva osaaminen terveydenhuollosta 20 vuoden ajalta ja personal training työtä hän on tehnyt 5 vuotta. Tiina on toiminut työssään myös kouluttajana ja omaa vahvan pohjan myös yliopisto-opintojen pohjalta niin terveyden vahvistamisen kuin ennaltaehkäisyn tukemiseen. Tiinan luennot ja pienryhmät sisältävät mm. liikunnan, ravitsemuksen, painonhallinnan ja elämäntapamuutoksen aiheita.

Tiina on nähnyt työssään miten pienilläkin muutoksilla voidaan saada ennaltaehkäisevästi aikaan suuria muutoksia ja haluaa olla tukemassa onnistuneen muutoksen viemisessä eteenpäin.

Tiina on kilpaillut Triathlon- ja Ironman-kilpailuissa kotimaassa ja maailmalla.

Riikka Lausniemi

Riikka Lausniemi

Sosionomi AMK, lastentarhanopettaja AMK, ryhmäliikuntaohjaaja, personal trainer, ravintovalmentaja ja hyvinvointivalmentaja

Riikka on aloittanut työnsä liikunnan parissa jo lähes 30 vuotta sitten ja omaa kokemusta liikunnan ohjaamisesta niin Australiasta, Englannista ja suomesta. Ohjaus onnistuu siis myös englanniksi. Riikka ohjaa monipuolisesti niin vauhdikkaampaa kuin lempeän palauttavaakin treeniä.

Riikan vahvuudet ovat muutostarpeen juurisyihin pureutuminen ja oman elämän inventaariossa auttaminen. Riikka valmentaa sekä isoja ryhmiä että yksilöitä.

Katja Kauranen

Katja Kauranen

Fysioterapeutti AMK, sisustussuunnittelija (aistiesteetön tilakonsultaatio, työympäristön hyvinvointivaikutukset sekä työergonomia).

Katja opiskelee parhaillaan ratkaisukeskeiseksi taideterapian ohjaajaksi, joksi valmistuu keväällä 2024 ja haluaa erityisesti tuoda luovia menetelmiä työyhteisöjen valmennuksiin.

Katja on energisoiva tyyppi ja tuo ohjauksissa ja valmennuksissa luovuuden lisäksi muutosvoimaa.

Me palvelemme kokonaisvaltaisesti ilmoittautumisesta loppupalautteisiin ja seurantaan saakka – 15 vuoden kokemuksella.

Lataa opas alta!

Opas tarjoaa tehokkaita strategioita ja käytännön vinkkejä työntekijöiden sitouttamiseen omaan hyvinvointiin. Henkilöstöhallinto ja yrityksen johto ovat keskeisiä toimijoita luomassa terveellistä ja tuottavaa työympäristöä, ja tämä opas auttaa teitä viemään hyvinvointiohjelmanne seuraavalle tasolle.

Lataa opas sivun alalaidasta.